A Tribute To 2016 – Amsterdamse Bostheater

Zaterdag 21 juli staat het Bostheater in het teken van het jaar 2016. Het jaar waarin groten uit de wereld van de (pop)muziek zijn overleden. David Bowie, George Michael, Prince, Maurice White (Earth Wind & Fire), Glen Frey (Eagles), Toots Thielemans en Leonard Cohen. Een illuster rijtje iconische artiesten wordt een groots eerbetoon gebracht in de open lucht. Oftewel ‘A Tribute To 2016’!
 
In samenwerking met Danny Sahupala, die o.a. werkte met Sister Sledge, The Pointer Sisters en de North Sea Jazz Club, is een fantastische Live band samengesteld. Nederlandse top-vocalisten gecombineerd met de crème de la crème van Nederlandse topmuzikanten. Let’s Dance, September, Careless Whisper, Kiss, Hotel California, Hallelujah, is slechts een kleine greep uit de reeks grote hits die deze avond voorbij zal komen.
 
A Tribute To 2016 is een heerlijke zomeravond uit. Een prachtig muziekfeest waarin oude en gouden tijden herleven en niet meezingen simpelweg geen optie is. Een avond met een big smile en misschien een kleine traan, maar bovenal een avond waarvan je wilde dat ‘ie nooit zou eindigen en waarbij ‘We Want More’ nog lang na zal schallen…
 
Danny neemt naast Martijn Luttmer onder andere Marlayne Sahupala, Shirma Rouse, Han van Eijk en Dennis Kroon mee om deze avond onvergetelijk te maken.